Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/659
Название: Субкритична вода як екстрагент у процесах екстрагування біологічно активних речовин із рослинної сировини
Авторы: Сукманов, Валерій Олександрович
Петрова, Юлія Миколаївна
Захаревич, Валерій Болеславович
Маринін, Андрій Іванович
Ключевые слова: субкритична вода
екстрагування
біологічно активні речовини
subcritical water
extraction
biologically active agents
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Субкритична вода як екстрагент у процесах екстрагування біологічно активних речовин із рослинної сировини / В.О. Сукманов, Ю.М. Петрова, В.Б. Захаревич, А.І. Маринін // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип.1(21). - C. 410-429.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)
Краткий осмотр (реферат): Проаналізовано властивості субкритичної води і характер її впливу на цільові компоненти і БАР, що екстрагуються з рослинної сировини. Показано, що використання субкритичної води в процесах екстрагування є найбільш обґрунтованим, що дозволить істотно підвищити ефективність самого процесу і забезпечить високі споживчі властивості одержаних продуктів
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/659
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec4-t-2015-1-7.pdf425,66 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.