Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/661
Название: Quantitative analysis of nutrients balance in daily diets of the second generation
Другие названия: Кількісний аналіз збалансованості нутрієнтів у раціонах одноразового споживання другого покоління
Авторы: Черевко, Олександр Іванович
Крутовий, Жорж Андрійович
Запаренко, Ганна Володимирівна
Борисова, Аліна Олексіївна
Cherevko, Olexandr
Krutovyi, George
Zaparenko, Ganna
Borysova, Alina
Ключевые слова: кількісний аналіз
збалансованість
нутрієнти
раціони одноразового споживання,
системи харчування
quantitative analysis
balance
nutrients
daily diets
nutritional systems
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Кількісний аналіз збалансованості нутрієнтів у раціонах одноразового споживання другого покоління / О.І. Черевко, Ж.А. Крутовий, Г.В. Запаренко, А.О. Борисова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 2(22). – С.233-242.- Англ.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (22)
Краткий осмотр (реферат): Здійснено кількісний аналіз збалансованості трьох груп зв’язаних між собою нутрієнтів у 28 раціонах одноразового споживання другого покоління, призначених для довготривалих систем харчування лікувально-профілактичної дії.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/661
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 22. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec4-t-2015-2-1.pdf376,06 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.