Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/662
Title: Дослідження жирнокислотного складу термостійкої молоковмісної начинки з концентратом насіння кунжуту
Authors: Любенко, Галина Дмитрівна
Обозна, Маргарита Василівна
Перцевой, Федір Всеволодович
Keywords: гідроколоїди
термостійка начинка
сухе знежирене молоко
концентрат насіння кунжуту
hydrocolloids
thermoduric filling
dry skimmed milk
sesame seeds concentrate
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Обозна М.В. Дослідження жирнокислотного складу термостійкої молоковмісної начинки з концентратом насіння кунжуту / М.В. Обозна, Г.Д. Любенко, Ф.В. Перцевой // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства та торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип.1(21). - C. 429-440
Abstract: Вивчено хімічний склад термостійкої начинки з комбінованим молочно-рослинним складом. Як молочну сировину в ній використано сухе знежирене молоко, а як рослинну – концентрат насіння кунжуту та гідроколоїди, а саме пектин цитрусовий низькоетерифікований і крохмаль кукурудзяний модифікований. Установлено зміну жирнокислотного складу начинки в процесі зберігання за температури 2±2 та –18±2 о С
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/662
Appears in Collections:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec4-t-2015-1-8.pdf324,56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.