Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/663
Title: Довготривалі циклові раціони в системах харчування: забезпечення добових потреб у дефіцитних нутрієнтах
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Крутовий, Жорж Андрійович
Запаренко, Ганна Володимирівна
Борисова, Аліна Олексіївна
Keywords: циклові раціони
системи харчування
дефіцитні нутрієнти
нетрадиційні борошняні вироби.
frame diets
nutrition systems
deficient nutrients
nontraditional floury products
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Довготривалі циклові раціони в системах харчування: забезпечення добових потреб у дефіцитних нутрієнтах / О.І. Черевко, Ж.А. Крутовий, Г.В. Запаренко, А.О. Борисова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 2(22). – С.242-254.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (22)
Abstract: Для циклових раціонів тривалістю до двадцяти однієї доби в системах лікувально-профілактичного харчування запропоновано спосіб забезпечення добових потреб у таких дефіцитних нутрієнтах: селен, фтор, бор, цинк, марганець та ін.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/663
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 22. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec4-t-2015-2-2.pdf351,21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.