Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/663
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorКрутовий, Жорж Андрійович-
dc.contributor.authorЗапаренко, Ганна Володимирівна-
dc.contributor.authorБорисова, Аліна Олексіївна-
dc.date.accessioned2016-10-31T13:12:02Z-
dc.date.available2016-10-31T13:12:02Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationДовготривалі циклові раціони в системах харчування: забезпечення добових потреб у дефіцитних нутрієнтах / О.І. Черевко, Ж.А. Крутовий, Г.В. Запаренко, А.О. Борисова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 2(22). – С.242-254.ru_RU
dc.identifier.issn2312-3990-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/663-
dc.description.abstractДля циклових раціонів тривалістю до двадцяти однієї доби в системах лікувально-профілактичного харчування запропоновано спосіб забезпечення добових потреб у таких дефіцитних нутрієнтах: селен, фтор, бор, цинк, марганець та ін.ru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (22)-
dc.subjectциклові раціониru_RU
dc.subjectсистеми харчуванняru_RU
dc.subjectдефіцитні нутрієнтиru_RU
dc.subjectнетрадиційні борошняні вироби.ru_RU
dc.subjectframe dietsru_RU
dc.subjectnutrition systemsru_RU
dc.subjectdeficient nutrientsru_RU
dc.subjectnontraditional floury productsru_RU
dc.titleДовготривалі циклові раціони в системах харчування: забезпечення добових потреб у дефіцитних нутрієнтахru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 22. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec4-t-2015-2-2.pdf351,21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.