Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/664
Название: Забезпечення добових потреб у нутрієнтах раціонами одноразового споживання третього покоління
Авторы: Черевко, Олександр Іванович
Крутовий, Жорж Андрійович
Запаренко, Ганна Володимирівна
Галушко, Наталія Олександрівна
Борисова, Аліна Олексіївна
Ключевые слова: борошняний дефіцитний базис
раціони одноразового споживання
добові раціони
системи харчування
floury deficient basis
diets of disposable consumption
daily diets
nutrition systems
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків:ХДУХТ
Библиографическое описание: Забезпечення добових потреб у нутрієнтах раціонами одноразового споживання третього покоління / О.І. Черевко, Ж.А. Крутовий, Г.В. Запаренко та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2016.- Вип.1 (23). – С. 212-223.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (23)
Краткий осмотр (реферат): Iз метою подальшого вдосконалення систем харчування лікувально-профілактичного призначення запропоновано борошняний дефіцитний базис і з його використанням створенo першу сукупність раціонів одноразового споживання третього покоління. Проведено аналіз очікуваного забезпечення добових потреб у нутрієнтах та енергетичній цінності в системах харчування різних видів
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/664
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 23. - 2016 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec3-t-2016-1-1.pdf179 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.