Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/664
Title: Забезпечення добових потреб у нутрієнтах раціонами одноразового споживання третього покоління
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Крутовий, Жорж Андрійович
Запаренко, Ганна Володимирівна
Галушко, Наталія Олександрівна
Борисова, Аліна Олексіївна
Keywords: борошняний дефіцитний базис
раціони одноразового споживання
добові раціони
системи харчування
floury deficient basis
diets of disposable consumption
daily diets
nutrition systems
Issue Date: 2016
Publisher: Харків:ХДУХТ
Citation: Забезпечення добових потреб у нутрієнтах раціонами одноразового споживання третього покоління / О.І. Черевко, Ж.А. Крутовий, Г.В. Запаренко та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2016.- Вип.1 (23). – С. 212-223.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (23)
Abstract: Iз метою подальшого вдосконалення систем харчування лікувально-профілактичного призначення запропоновано борошняний дефіцитний базис і з його використанням створенo першу сукупність раціонів одноразового споживання третього покоління. Проведено аналіз очікуваного забезпечення добових потреб у нутрієнтах та енергетичній цінності в системах харчування різних видів
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/664
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 23. - 2016 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec3-t-2016-1-1.pdf179 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.