Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/665
Название: Використання R-функцій для математичного моделювання процесів теплової обробки
Авторы: Михайлов, Валерій Михайлович
Синєкоп, Микола Сергійович
Пархоменко, Лариса Олександрівна
Михайлова, Світлана Володимирівна
Софронова, Марина Сергіївна
Ключевые слова: теплова обробка напівфабрикатів
рівняння теплопровідності
проекційний метод
R-функції
heat treatment process of a semi-finished product
heat equation
projective method
R-function method
Runge-Kutta method
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Використання R-функцій для математичного моделювання процесів теплової обробки / В.М. Михайлов, М.С. Синєкоп, Л.О. Пархоменко та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 2(22). – С.254-261.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (22)
Краткий осмотр (реферат): Запропонована математична модель процесу теплової обробки напівфабрикатів у вигляді нестаціонарного рівняння теплопровідності, початкових умов та основних типів межових умов. Основу розрахункового алгоритму складають проекційний метод Бубнова-Гальоркіна та метод R-функцій, що дозволяє розглядати довільні геометричні форми напівфабрикатів та враховувати широкий спектр засобів підводу тепла для раціональної теплової обробки. Зведення початково-межової задачі до задачі Коші для системи диференціальних рівнянь дозволяє проводити чисельні експерименти з використанням ПК із метою вибору оптимальних режимів теплообробки напівфабрикатів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/665
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 22. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec4-t-2015-2-3.pdf354,08 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.