Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/665
Title: Використання R-функцій для математичного моделювання процесів теплової обробки
Authors: Михайлов, Валерій Михайлович
Синєкоп, Микола Сергійович
Пархоменко, Лариса Олександрівна
Михайлова, Світлана Володимирівна
Софронова, Марина Сергіївна
Keywords: теплова обробка напівфабрикатів
рівняння теплопровідності
проекційний метод
R-функції
heat treatment process of a semi-finished product
heat equation
projective method
R-function method
Runge-Kutta method
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Використання R-функцій для математичного моделювання процесів теплової обробки / В.М. Михайлов, М.С. Синєкоп, Л.О. Пархоменко та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 2(22). – С.254-261.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (22)
Abstract: Запропонована математична модель процесу теплової обробки напівфабрикатів у вигляді нестаціонарного рівняння теплопровідності, початкових умов та основних типів межових умов. Основу розрахункового алгоритму складають проекційний метод Бубнова-Гальоркіна та метод R-функцій, що дозволяє розглядати довільні геометричні форми напівфабрикатів та враховувати широкий спектр засобів підводу тепла для раціональної теплової обробки. Зведення початково-межової задачі до задачі Коші для системи диференціальних рівнянь дозволяє проводити чисельні експерименти з використанням ПК із метою вибору оптимальних режимів теплообробки напівфабрикатів.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/665
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 22. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec4-t-2015-2-3.pdf354,08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.