Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/666
Название: Дослідження мікробіологічних показників якості соусу емульсійного типу «селеновий»
Авторы: Головко, Микола Павлович
Применко, Владислав Геннадійович
Головко, Тетяна Миколаївна
Ключевые слова: соус емульсійного типу (СЕТ)
добавка дієтична селен-білкова (ДДСБ)
селен
мікробіологічний показник
emulsion type sauce (ETS)
dietary selenium-protein supplement (DSPS)
Selenium
microbiological index
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Головко, М.П. Дослідження мікробіологічних показників якості соусу емульсійного типу «селеновий» / М.П. Головко, В.Г. Применко, Т.М. Головко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 2(22). – С.262-269.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (22)
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто основні аспекти використання добавок дієтичних селен-білкових у технології емульсійних соусів. Наведено результати дослідження мікробіологічних показників якості соусів емульсійних, збагачених селеновмісними добавками. Наведено переваги використання добавок із точки зору фізіологічної корисності та технології виробництва.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/666
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 22. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec4-t-2015-2-4.pdf323,5 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.