Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/666
Title: Дослідження мікробіологічних показників якості соусу емульсійного типу «селеновий»
Authors: Головко, Микола Павлович
Применко, Владислав Геннадійович
Головко, Тетяна Миколаївна
Keywords: соус емульсійного типу (СЕТ)
добавка дієтична селен-білкова (ДДСБ)
селен
мікробіологічний показник
emulsion type sauce (ETS)
dietary selenium-protein supplement (DSPS)
Selenium
microbiological index
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Головко, М.П. Дослідження мікробіологічних показників якості соусу емульсійного типу «селеновий» / М.П. Головко, В.Г. Применко, Т.М. Головко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 2(22). – С.262-269.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (22)
Abstract: Розглянуто основні аспекти використання добавок дієтичних селен-білкових у технології емульсійних соусів. Наведено результати дослідження мікробіологічних показників якості соусів емульсійних, збагачених селеновмісними добавками. Наведено переваги використання добавок із точки зору фізіологічної корисності та технології виробництва.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/666
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 22. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec4-t-2015-2-4.pdf323,5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.