Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/668
Название: До питання нормування якості та безпечності кухонної солі
Авторы: Головко, Микола Павлович
Павліш, Лариса Олегівна
Ключевые слова: кухонна сіль
хлорид натрію
гармонізація стандартів
безпечність кухонної солі
якість кухонної солі
salt
sodium chloride
harmonization of standards
safety of salt
salt quality
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Головко, М.П. До питання нормування якості та безпечності кухонної солі / М.П. Головко, Л.О. Павліш // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 2(22). – С.278-286.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (22)
Краткий осмотр (реферат): Вивчено показники якості та безпечності кухонної солі як продукту повсякденного споживання за нормативними документами України та стандартами Codex Alimentarius. Установлено розбіжності в гранично допустимих концентраціях важких металів. Визначено напрями гармонізації вітчизняних нормативних документів згідно з Codex Alimentarius. Відзначено важливість зниження рівня споживання кухонної солі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/668
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 22. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec4-t-2015-2-6.pdf358,14 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.