Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/669
Title: Технологія каннеллоні «Сорренто» із підвищеним вмістом йоду та фолієвої кислоти
Authors: Корзун, Віталій Наумович
Антонюк, Ірина Юріївна
Keywords: мікронутрієнти
йододефіцит
фолієва кислота
ламінарія
шпинат
каннеллоні
iodine deficit diseases
luminary
vitamin B 9
spinach
cannelloni
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Корзун, В.Н. Технологія каннеллоні «Сорренто» із підвищеним вмістом йоду та фолієвої кислоти / В.Н. Корзун, І.Ю. Антонюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 2(22). – С.286-295.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (22)
Abstract: Наведено результати розроблення новітніх технологій функціональних борошняних страв підвищеної харчової цінності з використанням ламінарії та шпинату. Визначено основні якісні характеристики розроблених страв, доведено, що ці показники значно перевищують контрольний зразок. Розроблені страви можна включати в раціон харчування, у тому числі вагітних жінок.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/669
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 22. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec4-t-2015-2-7.pdf347,71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.