Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/669
Название: Технологія каннеллоні «Сорренто» із підвищеним вмістом йоду та фолієвої кислоти
Авторы: Корзун, Віталій Наумович
Антонюк, Ірина Юріївна
Ключевые слова: мікронутрієнти
йододефіцит
фолієва кислота
ламінарія
шпинат
каннеллоні
iodine deficit diseases
luminary
vitamin B 9
spinach
cannelloni
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Корзун, В.Н. Технологія каннеллоні «Сорренто» із підвищеним вмістом йоду та фолієвої кислоти / В.Н. Корзун, І.Ю. Антонюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 2(22). – С.286-295.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (22)
Краткий осмотр (реферат): Наведено результати розроблення новітніх технологій функціональних борошняних страв підвищеної харчової цінності з використанням ламінарії та шпинату. Визначено основні якісні характеристики розроблених страв, доведено, що ці показники значно перевищують контрольний зразок. Розроблені страви можна включати в раціон харчування, у тому числі вагітних жінок.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/669
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 22. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec4-t-2015-2-7.pdf347,71 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.