Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/674
Название: | Використання шроту з плодів розторопші в технології масляного бісквіту |
Авторы: | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна Рогова, Алла Леонідівна Гогулько, Надія Валентинівна |
Ключевые слова: | плоди розторопші шрот масляний бісквіт якість thistle fruits oil cake butter biscuit quality |
Дата публикации: | 2014 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Шидакова-Каменюка О.Г. Використання шроту з плодів розторопші в технології масляного бісквіту / О.Г. Шидакова-Каменюка, А.Л. Рогова, Н.В. Гогулько // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C.80-89. |
Серия/номер: | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19) |
Краткий осмотр (реферат): | Досліджено вологість, кислотність, водопоглинальну здатність і розмір часток дієтичної добавки «Шрот харчовий із плодів розторопші» та зміну показників якості масляного бісквіту з її застосуванням. Обґрунтовано використання добавки в технології масляного бісквіту в кількості 8% від маси сировини |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/674 |
ISSN: | 2312-3990 |
Располагается в коллекциях: | Вип. 19. - 2014 (тех.) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
12.pdf | 250,78 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.