Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/674
Название: Використання шроту з плодів розторопші в технології масляного бісквіту
Авторы: Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Рогова, Алла Леонідівна
Гогулько, Надія Валентинівна
Ключевые слова: плоди розторопші
шрот
масляний бісквіт
якість
thistle fruits
oil cake
butter biscuit
quality
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Шидакова-Каменюка О.Г. Використання шроту з плодів розторопші в технології масляного бісквіту / О.Г. Шидакова-Каменюка, А.Л. Рогова, Н.В. Гогулько // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C.80-89.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
Краткий осмотр (реферат): Досліджено вологість, кислотність, водопоглинальну здатність і розмір часток дієтичної добавки «Шрот харчовий із плодів розторопші» та зміну показників якості масляного бісквіту з її застосуванням. Обґрунтовано використання добавки в технології масляного бісквіту в кількості 8% від маси сировини
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/674
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
12.pdf250,78 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.