Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/674
Title: Використання шроту з плодів розторопші в технології масляного бісквіту
Authors: Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Рогова, Алла Леонідівна
Гогулько, Надія Валентинівна
Keywords: плоди розторопші
шрот
масляний бісквіт
якість
thistle fruits
oil cake
butter biscuit
quality
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Шидакова-Каменюка О.Г. Використання шроту з плодів розторопші в технології масляного бісквіту / О.Г. Шидакова-Каменюка, А.Л. Рогова, Н.В. Гогулько // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C.80-89.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
Abstract: Досліджено вологість, кислотність, водопоглинальну здатність і розмір часток дієтичної добавки «Шрот харчовий із плодів розторопші» та зміну показників якості масляного бісквіту з її застосуванням. Обґрунтовано використання добавки в технології масляного бісквіту в кількості 8% від маси сировини
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/674
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
12.pdf250,78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.