Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/675
Название: Оцінка показників якості нових рибних пресервів у вишневому соусі «Нептун Cherry»
Авторы: Дітріх, Ірина Вікторівна
Марченко, Юлія Ігорівна
Ключевые слова: рибні пресерви
вишневий соус
оселедець тихоокеанський зниженої товарної цінності
органолептичні показники
фізико-хімічні показники
fish preserves
cherry sauce
pacific herring of reduced commodity values
cherry juice
organoleptic characteristics
physical and chemical quality characteristics
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Дітріх, І.В. Оцінка показників якості нових рибних пресервів у вишневому соусі «Нептун Cherry» / І.В. Дітріх, Ю.І. Марченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип.1(21). - C.450-457.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто можливість отримання нових рибних пресервів у вишневому соусі «Нептун Cherry», які мають підвищену біологічну цінність та оригінальні споживні властивості. Установлена оптимальна концентрація сухих речовин у вишневому соку з метою надання пресервам гармонійних органолептичних властивостей. Виготовлено зразки нового продукту, визначено їх органолептичні та фізико-хімічні показники якості
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/675
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec4-t-2015-1-10.pdf382,46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.