Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/675
Title: Оцінка показників якості нових рибних пресервів у вишневому соусі «Нептун Cherry»
Authors: Дітріх, Ірина Вікторівна
Марченко, Юлія Ігорівна
Keywords: рибні пресерви
вишневий соус
оселедець тихоокеанський зниженої товарної цінності
органолептичні показники
фізико-хімічні показники
fish preserves
cherry sauce
pacific herring of reduced commodity values
cherry juice
organoleptic characteristics
physical and chemical quality characteristics
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дітріх, І.В. Оцінка показників якості нових рибних пресервів у вишневому соусі «Нептун Cherry» / І.В. Дітріх, Ю.І. Марченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип.1(21). - C.450-457.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)
Abstract: Розглянуто можливість отримання нових рибних пресервів у вишневому соусі «Нептун Cherry», які мають підвищену біологічну цінність та оригінальні споживні властивості. Установлена оптимальна концентрація сухих речовин у вишневому соку з метою надання пресервам гармонійних органолептичних властивостей. Виготовлено зразки нового продукту, визначено їх органолептичні та фізико-хімічні показники якості
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/675
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec4-t-2015-1-10.pdf382,46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.