Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/677
Название: Визначення мікроелементного складу харчової добавки «Каркаде» з використанням методу твердофазної спектрофотометрії
Авторы: Костенко, Єлизавета Євгеніївна
Бутенко, Олена Миколаївна
Максименко, Олена Василівна
Ключевые слова: твердофазна спектрофотометрія
фотометричний аналіз
метали
барвники
харчові добавки
solid phase spectrophotometry
photometric analysis
metals
dyes
food additives
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Костенко, Є.Є. Визначення мікроелементного складу харчової добавки «Каркаде» з використанням методу твердофазної спектрофотометрії / Є.Є. Костенко, О.В. Максименко, О.М. Бутенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип.1(21). - C.468-478.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)
Краткий осмотр (реферат): Розроблено схему визначення мікроелементного складу харчової добавки «Каркаде». Вміст Pb(II), Cd(II), Zn(II), Hg(II) визначено методом твердофазної спектрофотометрії з використанням іммобілізованих на аніонообміннику АВ-17×8 пірокатехінового фіолетового, метилтимолового синього та хромазурола S відповідно. Вміст Cu(II), Fe(III) та Р(V) визначено фотометрично, K, Na, Ca – методом полуменевої спектрофотометрії. Установлено, що вміст Pb(II), Cd(II), Zn(II), Hg(II), Cu(II), Fe(III) не перевищує ГДК
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/677
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec4-t-2015-1-12.pdf365,69 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.