Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/678
Название: Удосконалення технології використання пряно-ароматичних сумішей у виробництві
Авторы: Ботштейн, Бела Борисівна
Чорна, Ніна Вікторівна
Ключевые слова: спеції
приправи
прянощі
суміші
м'ясо
птиця
смаження
spices
seasonings
mixtures
meat
poultry
frying
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Ботштейн Б.Б. Удосконалення технології використання пряно-ароматичних сумішей у виробництві / Б.Б. Ботштейн, Н.В. Чорна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C.89-98
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
Краткий осмотр (реферат): З метою розширення асортименту страв з вираженими органолептичними показниками, а також з урахуванням аналізу сучасного ринку продуктів переробки пряно-ароматичних рослин України розроблено нові пряно-ароматичні суміші для використання в технології м’ясних страв
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/678
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
13.pdf252,14 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.