Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/678
Title: Удосконалення технології використання пряно-ароматичних сумішей у виробництві
Authors: Ботштейн, Белла Борисівна
Чорна, Ніна Вікторівна
Keywords: спеції
приправи
прянощі
суміші
м'ясо
птиця
смаження
spices
seasonings
mixtures
meat
poultry
frying
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Ботштейн Б.Б. Удосконалення технології використання пряно-ароматичних сумішей у виробництві / Б.Б. Ботштейн, Н.В. Чорна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C.89-98
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
Abstract: З метою розширення асортименту страв з вираженими органолептичними показниками, а також з урахуванням аналізу сучасного ринку продуктів переробки пряно-ароматичних рослин України розроблено нові пряно-ароматичні суміші для використання в технології м’ясних страв
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/678
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
13.pdf252,14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.