Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/680
Title: Дослідження стабільності рослинних олій та їх купажів під час обсмажування картопляних чіпсів
Authors: Коваленко, Олена Артурівна
Ковбаса, Володимир Миколайович
Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
Гребень, Богдан Володимирович
Нагорний, Владислав Юрійович
Keywords: фритюрний жир
картопляні чіпси
жирнокислотний склад
frying fat
potato chips
fatty acid composition
Issue Date: 2016
Publisher: Харків:ХДУХТ
Citation: Дослідження стабільності рослинних олій та їх купажів під час обсмажування картопляних чіпсів /О.А. Коваленко, В.М. Ковбаса, І.Г. Радзієвська та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2016.- Вип.1 (23). – С.223-231.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (23)
Abstract: Установлено принципову можливість застосування купажів рослинних олій зі збалансованим складом поліненасичених жирних кислот родин ω-6 і ω-3 для виробництва картопляних чіпсів. Розроблено склад фритюрних жирів рослинного походження, які відповідають вимогам фізіологічної повноцінності продукту. Доведено доцільність їх застосування під час виробництва картопляних чіпсів. За величиною пероксидного числа вибрано жири, що найменше підлягають процесам пероксидації
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/680
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 23. - 2016 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec3-t-2016-1-2.pdf171,3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.