Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/680
Название: Дослідження стабільності рослинних олій та їх купажів під час обсмажування картопляних чіпсів
Авторы: Коваленко, Олена Артурівна
Ковбаса, Володимир Миколайович
Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
Гребень, Богдан Володимирович
Нагорний, Владислав Юрійович
Ключевые слова: фритюрний жир
картопляні чіпси
жирнокислотний склад
frying fat
potato chips
fatty acid composition
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків:ХДУХТ
Библиографическое описание: Дослідження стабільності рослинних олій та їх купажів під час обсмажування картопляних чіпсів /О.А. Коваленко, В.М. Ковбаса, І.Г. Радзієвська та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2016.- Вип.1 (23). – С.223-231.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (23)
Краткий осмотр (реферат): Установлено принципову можливість застосування купажів рослинних олій зі збалансованим складом поліненасичених жирних кислот родин ω-6 і ω-3 для виробництва картопляних чіпсів. Розроблено склад фритюрних жирів рослинного походження, які відповідають вимогам фізіологічної повноцінності продукту. Доведено доцільність їх застосування під час виробництва картопляних чіпсів. За величиною пероксидного числа вибрано жири, що найменше підлягають процесам пероксидації
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/680
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 23. - 2016 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec3-t-2016-1-2.pdf171,3 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.