Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/686
Название: Розробка нової технології десертних виробів, збагачених функціональними інгредієнтами
Авторы: Калакура, Марія Михайлівна
Щирська, Оксана Володимирівна
Ключевые слова: десерти
вироби
суміші
інгредієнти
напівфабрикати
гідроколоїди
dessert
products
mixes
ingredients
semi-finished products
hydrocolloids
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Калакура М.М. Розробка нової технології десертних виробів, збагачених функціональними інгредієнтами / М.М. Калакура, О.В. Щирська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства та торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C.99-107.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
Краткий осмотр (реферат): Наведено літературні дані про використання сухих сумішей у виробництві десертної продукції. Показані результати досліджень органолептичних, структурно-механічних показників, зокрема піноутворювальної здатності та стійкості піни напівфабрикатів для створення нових видів десертної продукції, збагаченої функціональними інгредієнтами
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/686
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
14.pdf312,72 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.