Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/686
Title: Розробка нової технології десертних виробів, збагачених функціональними інгредієнтами
Authors: Калакура, Марія Михайлівна
Щирська, Оксана Володимирівна
Keywords: десерти
вироби
суміші
інгредієнти
напівфабрикати
гідроколоїди
dessert
products
mixes
ingredients
semi-finished products
hydrocolloids
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Калакура М.М. Розробка нової технології десертних виробів, збагачених функціональними інгредієнтами / М.М. Калакура, О.В. Щирська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства та торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C.99-107.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
Abstract: Наведено літературні дані про використання сухих сумішей у виробництві десертної продукції. Показані результати досліджень органолептичних, структурно-механічних показників, зокрема піноутворювальної здатності та стійкості піни напівфабрикатів для створення нових видів десертної продукції, збагаченої функціональними інгредієнтами
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/686
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
14.pdf312,72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.