Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/690
Название: Розробка композицій для виробництва концентрованої продукції з використанням пастернаку
Авторы: Біленька, Ірина Ремівна
Лазаренко, Наталя Анатоліївна
Голінська, Яна Андріївна
Ключевые слова: коріння пастернаку
агар
яблука
кориця
чорноплідна горобина
конфітюр
органолептичні показники
parsnip
agar
apples
cinnamon
black chokeberry
confiture
organoleptic characteristics
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Біленька, І.Р. Розробка композицій для виробництва концентрованої продукції з використанням пастернаку / І.Р. Біленька, Н.А. Лазаренко, Я.А. Голінська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 2(22). – С.303-315.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (22)
Краткий осмотр (реферат): Розроблено в асортименті рецептури нових композицій для виробництва концентрованих продуктів із використанням коріння пастернаку. Установлено оптимальні співвідношення складових компонентів. Результати дегустаційної оцінки експериментальних зразків підтвердили високу якість продуктів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/690
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 22. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec4-t-2015-2-9.pdf760,65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.