Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/691
Название: Наукові аспекти методу визначення консервантів у олієжировмісних продуктах
Авторы: Левчук, Ірина Володимірівна
Кіщенко, Володимир Анатолійович
Тімченко, Валентина Кузьмівна
Куниця, Катерина Вікторівна
Арутюнян, Тетяна Володимирівна
Ключевые слова: харчові добавки
консерванти
олієжировмісні продукти
високоефективна рідинна хроматографія
капілярний електрофорез
food additives
preservatives
fat-containing products
high-performance liquid chromatography
capillary electrophoresis
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків:ХДУХТ
Библиографическое описание: Левчук, І.В. Наукові аспекти методу визначення консервантів у олієжировмісних продуктах / І.В. Левчук, В.А. Кіщенко, В.К. Тимченко та ін // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2016. – Вип.1 (23). – С. 249-263.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (23)
Краткий осмотр (реферат): Наведено результати досліджень щодо визначення консервантів у маргаринах, спредах, майонезах методами високоефективної рідинної хроматографії (ВЕРХ) і капілярного електрофорезу (КЕ). Визначено особливості пробопідготовки, умови хроматографічного розділення, діапазон вимірювань сорбінової та бензойної кислот під час застосування методів. Сформульовано практичні рекомендації щодо використання методів ВЕРХ і КЕ в технохімконтролі олієжировмісних продуктів
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/691
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 23. - 2016 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec3-t-2016-1-5.pdf221,96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.