Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/691
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛевчук, Ірина Володимірівна-
dc.contributor.authorКіщенко, Володимир Анатолійович-
dc.contributor.authorТімченко, Валентина Кузьмівна-
dc.contributor.authorКуниця, Катерина Вікторівна-
dc.contributor.authorАрутюнян, Тетяна Володимирівна-
dc.date.accessioned2016-11-01T10:58:41Z-
dc.date.available2016-11-01T10:58:41Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationЛевчук, І.В. Наукові аспекти методу визначення консервантів у олієжировмісних продуктах / І.В. Левчук, В.А. Кіщенко, В.К. Тимченко та ін // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2016. – Вип.1 (23). – С. 249-263.ru_RU
dc.identifier.issn2312-3990-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/691-
dc.description.abstractНаведено результати досліджень щодо визначення консервантів у маргаринах, спредах, майонезах методами високоефективної рідинної хроматографії (ВЕРХ) і капілярного електрофорезу (КЕ). Визначено особливості пробопідготовки, умови хроматографічного розділення, діапазон вимірювань сорбінової та бензойної кислот під час застосування методів. Сформульовано практичні рекомендації щодо використання методів ВЕРХ і КЕ в технохімконтролі олієжировмісних продуктівru_RU
dc.publisherХарків:ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (23)-
dc.subjectхарчові добавкиru_RU
dc.subjectконсервантиru_RU
dc.subjectолієжировмісні продуктиru_RU
dc.subjectвисокоефективна рідинна хроматографіяru_RU
dc.subjectкапілярний електрофорезru_RU
dc.subjectfood additivesru_RU
dc.subjectpreservativesru_RU
dc.subjectfat-containing productsru_RU
dc.subjecthigh-performance liquid chromatographyru_RU
dc.subjectcapillary electrophoresisru_RU
dc.titleНаукові аспекти методу визначення консервантів у олієжировмісних продуктахru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 23. - 2016 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec3-t-2016-1-5.pdf221,96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.