Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/692
Title: Перетворення компонентів молочної сироватки в процесі електроіскрового оброблення
Authors: Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер’янівна
Іщенко, Віра Миколаївна
Лопатько, Костянтин Георгійович
Фоменко, Веніамін Васильович
Keywords: молочна сироватка
лактоза
електроіскрове оброблення
магній
манган
whey
lactose
electrical discharge processing
magnesium
manganese
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Перетворення компонентів молочної сироватки в процесі електроіскрового оброблення / О.В. Кочубей-Литвиненко, В.М. Іщенко, К.Г. Лопатько, В.В. Фоменко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 2(22). – С.316-326.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (22)
Abstract: Запропоновано напрями можливого перетворення складових молочної сироватки, зокрема лактози, при електроіскровому диспергуванні гранул металів магнію та мангану в її середовищі. Вивчено зміну фізико-хімічних показників досліджуваної сироватки. Наведено дифрактограми зразків молочної сироватки до та після оброблення
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/692
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 22. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec4-t-2015-2-10.pdf686,77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.