Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/692
Название: Перетворення компонентів молочної сироватки в процесі електроіскрового оброблення
Авторы: Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер’янівна
Іщенко, Віра Миколаївна
Лопатько, Костянтин Георгійович
Фоменко, Веніамін Васильович
Ключевые слова: молочна сироватка
лактоза
електроіскрове оброблення
магній
манган
whey
lactose
electrical discharge processing
magnesium
manganese
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Перетворення компонентів молочної сироватки в процесі електроіскрового оброблення / О.В. Кочубей-Литвиненко, В.М. Іщенко, К.Г. Лопатько, В.В. Фоменко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 2(22). – С.316-326.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (22)
Краткий осмотр (реферат): Запропоновано напрями можливого перетворення складових молочної сироватки, зокрема лактози, при електроіскровому диспергуванні гранул металів магнію та мангану в її середовищі. Вивчено зміну фізико-хімічних показників досліджуваної сироватки. Наведено дифрактограми зразків молочної сироватки до та після оброблення
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/692
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 22. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec4-t-2015-2-10.pdf686,77 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.