Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/693
Название: Аналіз споживчих переваг та шляхи вдосконалення асортименту хлібців
Авторы: Кійко, Вікторія Вікторівна
Аннєнкова, Надія Борисівна
Бочко, Інна Володимирівна
Ключевые слова: дієтичні хлібці
споживчі переваги
збагачення
якість
харчова та біологічна цінність
consumer properties
dietetic bread
concentration
quality
nutritional and biological value
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків:ХДУХТ
Библиографическое описание: Кійко, В.В. Аналіз споживчих переваг та шляхи вдосконалення асортименту хлібців / В.В. Кійко, Н.Б. Аннєнкова, І.В. Бочко / Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2016. – Вип.1 (23). – С. 264-274.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (23)
Краткий осмотр (реферат): На основі проведеного аналізу споживчих переваг у виборі дієтичних хлібців установлено основні чинники, які впливають на рішення споживачів. Проаналізовано асортимент хлібців, розроблено їх класифікацію, установлено ступінь значущості низки корисних властивостей дієтичних хлібців та визначено шляхи вдосконалення їх асортименту
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/693
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 23. - 2016 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec3-t-2016-1-6.pdf244,36 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.