Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/693
Title: Аналіз споживчих переваг та шляхи вдосконалення асортименту хлібців
Authors: Кійко, Вікторія Вікторівна
Аннєнкова, Надія Борисівна
Бочко, Інна Володимирівна
Keywords: дієтичні хлібці
споживчі переваги
збагачення
якість
харчова та біологічна цінність
consumer properties
dietetic bread
concentration
quality
nutritional and biological value
Issue Date: 2016
Publisher: Харків:ХДУХТ
Citation: Кійко, В.В. Аналіз споживчих переваг та шляхи вдосконалення асортименту хлібців / В.В. Кійко, Н.Б. Аннєнкова, І.В. Бочко / Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2016. – Вип.1 (23). – С. 264-274.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (23)
Abstract: На основі проведеного аналізу споживчих переваг у виборі дієтичних хлібців установлено основні чинники, які впливають на рішення споживачів. Проаналізовано асортимент хлібців, розроблено їх класифікацію, установлено ступінь значущості низки корисних властивостей дієтичних хлібців та визначено шляхи вдосконалення їх асортименту
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/693
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 23. - 2016 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec3-t-2016-1-6.pdf244,36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.