Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/694
Название: Вплив концентрації сусла на стадії культивування дріжджів на зброджування висококонцентрованого пивного сусла
Авторы: Харандюк, Тетяна Валеріївна
Косів, Руслана Богданівна
Паляниця, Любов Ярославівна
Березовська, Наталія Іванівна
Ключевые слова: пивні дріжджі
культивування
концентрація культурального середовища
високогустинне пивоваріння
brewing yeast
cultivation
the concentration of the culture medium
high gravity brewing
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Вплив концентрації сусла на стадії культивування дріжджів на зброджування висококонцентрованого пивного сусла / Т.В. Харандюк, Р.Б. Косів, Л.Я. Паляниця, Н.І. Березовська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 2(22). – С.326-335.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (22)
Краткий осмотр (реферат): Досліджено вплив концентрації сусла 10, 12, 14, 16 та 18% сухих речовин на стадії культивування дріжджів на їх фізіологічний стан і біомасу клітин, динаміку зброджування висококонцентрованого пивного сусла та фізико-хімічні показники молодого пива. Визначено оптимальний діапазон концентрації поживного середовища, який становить 10–12% сухих речовин.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/694
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 22. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec4-t-2015-2-11.pdf451,98 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.