Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/694
Title: Вплив концентрації сусла на стадії культивування дріжджів на зброджування висококонцентрованого пивного сусла
Authors: Харандюк, Тетяна Валеріївна
Косів, Руслана Богданівна
Паляниця, Любов Ярославівна
Березовська, Наталія Іванівна
Keywords: пивні дріжджі
культивування
концентрація культурального середовища
високогустинне пивоваріння
brewing yeast
cultivation
the concentration of the culture medium
high gravity brewing
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Вплив концентрації сусла на стадії культивування дріжджів на зброджування висококонцентрованого пивного сусла / Т.В. Харандюк, Р.Б. Косів, Л.Я. Паляниця, Н.І. Березовська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 2(22). – С.326-335.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (22)
Abstract: Досліджено вплив концентрації сусла 10, 12, 14, 16 та 18% сухих речовин на стадії культивування дріжджів на їх фізіологічний стан і біомасу клітин, динаміку зброджування висококонцентрованого пивного сусла та фізико-хімічні показники молодого пива. Визначено оптимальний діапазон концентрації поживного середовища, який становить 10–12% сухих речовин.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/694
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 22. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec4-t-2015-2-11.pdf451,98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.