Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/695
Название: Покращення якості козиного комбінованого сирного кисломолочного продукту функціонального призначення
Авторы: Іванов, Сергій Віталійович
Рижкова, Таїсія Миколаївна
Омельченко, Олександра Василіївна
Ключевые слова: комбінований сирний кисломолочний продукт
колір
витяжки із пряно-ароматичних трав
овочі
cottage cheese
organoleptic characteristics
extracts of spicy herbs aromaticity
vegetables
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Іванов С.В. Покращення якості козиного комбінованого сирного кисломолочного продукту функціонального призначення / С.В. Іванов, Т.М. Рижкова, О.В. Омельченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - C.277-289.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(20)
Краткий осмотр (реферат): У статті запропоновано збагачення козиного кисломолочного сиру зерновою добавкою (із пшеничного борошна), що сприяє підвищенню його харчової та біологічної цінності, але при цьому відбувається погіршення кольору продукту. Зокрема, яскраво-білий колір контрольної партії продукту (без використання зернової добавки) у дослідній партії сиру «Зернятко» змінюється на білий із сірим відтінком. Установлено, що покращенню його кольору сприяє використання витяжок із пряно-ароматичних трав та буряку в кількості 0,01…0,02 мас.%.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/695
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 20. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
30.pdf366,12 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.