Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/696
Название: Дослідження можливостей застосування термоіндикаторних фарб для контролю якості харчових продуктів
Авторы: Шматков, Даніїл Ігорович
Артюх, Світлана Миколаївна
Кіпоренко, Ганна Сергіївна
Ключевые слова: термоіндикатор
фарба
харчові продукти
безпечність
контроль
зберігання
thermal indicator
paints
food
safety
storage
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Шматков, Д.І. Дослідження можливостей застосування термоіндикаторних фарб для контролю якості харчових продуктів / Д.І. Шматков, С.М. Артюх, Г.С. Кіпоренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 2(22). – С.335-343.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (22)
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто можливість застосування термоіндикаторних фарб для забезпечення безпеки харчових продуктів. Пропонується нанесення їх у вигляді ярлика на тару із продукцією, яка має декілька температурних режимів, що обумовлюють строки її зберігання. Ярлик із термоіндикаторної фарби відображає всі межі температурного режиму зберігання продуктів харчування, що дозволяє контролювати їх якість та забезпечувати безпеку під час використання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/696
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 22. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec4-t-2015-2-12.pdf447,02 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.