Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/696
Title: Дослідження можливостей застосування термоіндикаторних фарб для контролю якості харчових продуктів
Authors: Шматков, Даніїл Ігорович
Артюх, Світлана Миколаївна
Кіпоренко, Ганна Сергіївна
Keywords: термоіндикатор
фарба
харчові продукти
безпечність
контроль
зберігання
thermal indicator
paints
food
safety
storage
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Шматков, Д.І. Дослідження можливостей застосування термоіндикаторних фарб для контролю якості харчових продуктів / Д.І. Шматков, С.М. Артюх, Г.С. Кіпоренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 2(22). – С.335-343.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (22)
Abstract: Розглянуто можливість застосування термоіндикаторних фарб для забезпечення безпеки харчових продуктів. Пропонується нанесення їх у вигляді ярлика на тару із продукцією, яка має декілька температурних режимів, що обумовлюють строки її зберігання. Ярлик із термоіндикаторної фарби відображає всі межі температурного режиму зберігання продуктів харчування, що дозволяє контролювати їх якість та забезпечувати безпеку під час використання.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/696
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 22. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec4-t-2015-2-12.pdf447,02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.