Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/698
Title: Товарознавча характеристика швидкозамороженого плодоовочевого соусу в процесі тривалого холодильного зберігання
Authors: Одарченко, Микола Семенович
Бабіч, Аліна Олександрівна
Піддубний, Василь Вікторович
Keywords: товарознавчі характеристики
плодоовочевий соус
заморожування
холодильне зберігання
merchandizing characteristics
fruit-and-vegetable sauce
freezing
cold storage
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Одарченко М.С. Товарознавча характеристика швидкозамороженого плодоовочевого соусу в процесі тривалого холодильного зберігання / М.С. Одарченко, А.О. Бабіч, В.В. Піддубний // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - C.289-297.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(20)
Abstract: Проведено товарознавчу оцінку плодоовочевого соусу в процесі тривалого холодильного зберігання. Спираючись на те, що аналогічні плодоовочеві соуси мають низку певних недоліків, розроблено новий продукт зі столового буряку, кореневої селери та яблук різних строків достигання за допомогою методів математичного моделювання, який має певні функціонально-фізіологічні властивості, що забезпечує збереження якості продукту під час тривалого холодильного зберігання.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/698
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 20. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
31.pdf329,67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.