Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/698
Название: Товарознавча характеристика швидкозамороженого плодоовочевого соусу в процесі тривалого холодильного зберігання
Авторы: Одарченко, Микола Семенович
Бабіч, Аліна Олександрівна
Піддубний, Василь Вікторович
Ключевые слова: товарознавчі характеристики
плодоовочевий соус
заморожування
холодильне зберігання
merchandizing characteristics
fruit-and-vegetable sauce
freezing
cold storage
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Одарченко М.С. Товарознавча характеристика швидкозамороженого плодоовочевого соусу в процесі тривалого холодильного зберігання / М.С. Одарченко, А.О. Бабіч, В.В. Піддубний // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - C.289-297.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(20)
Краткий осмотр (реферат): Проведено товарознавчу оцінку плодоовочевого соусу в процесі тривалого холодильного зберігання. Спираючись на те, що аналогічні плодоовочеві соуси мають низку певних недоліків, розроблено новий продукт зі столового буряку, кореневої селери та яблук різних строків достигання за допомогою методів математичного моделювання, який має певні функціонально-фізіологічні властивості, що забезпечує збереження якості продукту під час тривалого холодильного зберігання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/698
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 20. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
31.pdf329,67 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.