Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/701
Название: Визначення показників безпеки напівфабрикатів для молочних коктейлів на основі сколотин
Авторы: Дейниченко, Григорій Вікторович
Юдіна, Тетяна Іллівна
Рудоченко, Ольга Василівна
Ключевые слова: білково-вуглеводна молочна сировина
напівфабрикати
сколотини
молочні коктейлі
показники безпеки
protein-hydrocarbon milk raw materials
semi-finished products
buttermilk
milkshakes
safety record
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Дейниченко Г.В. Визначення показників безпеки напівфабрикатів для молочних коктейлів на основі сколотин / Г.В. Дейниченко, Т.І. Юдіна, О.В.Рудоченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C.117-123.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
Краткий осмотр (реферат): Установлено, що рівень вмісту солей важких металів у напівфабрикатах для молочних коктейлів на основі сколотин (НМКС), що визначає їх нешкідливість для організму, не перевищує гранично допустимих концентрацій та відповідає чинним медико-біологічним вимогам до якості сировини та харчових продуктів. Досліджено вплив режимів та термінів зберігання розроблених напівфабрикатів на основні показники їх безпеки
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/701
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
16.pdf223,96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.