Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/701
Title: Визначення показників безпеки напівфабрикатів для молочних коктейлів на основі сколотин
Authors: Дейниченко, Григорій Вікторович
Юдіна, Тетяна Іллівна
Рудоченко, Ольга Василівна
Keywords: білково-вуглеводна молочна сировина
напівфабрикати
сколотини
молочні коктейлі
показники безпеки
protein-hydrocarbon milk raw materials
semi-finished products
buttermilk
milkshakes
safety record
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дейниченко Г.В. Визначення показників безпеки напівфабрикатів для молочних коктейлів на основі сколотин / Г.В. Дейниченко, Т.І. Юдіна, О.В.Рудоченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C.117-123.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
Abstract: Установлено, що рівень вмісту солей важких металів у напівфабрикатах для молочних коктейлів на основі сколотин (НМКС), що визначає їх нешкідливість для організму, не перевищує гранично допустимих концентрацій та відповідає чинним медико-біологічним вимогам до якості сировини та харчових продуктів. Досліджено вплив режимів та термінів зберігання розроблених напівфабрикатів на основні показники їх безпеки
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/701
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
16.pdf223,96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.