Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/702
Название: Оптимізація добових і циклових раціонів для систем харчування лікувальної дії
Авторы: Черевко, Олександр Іванович
Крутовий, Жорж Андрійович
Запаренко, Ганна Володимирівна
Павлюк, Ігор Миколайович
Ключевые слова: системи харчування
дефіцитні нутрієнти
добові раціони
циклові раціони
оптимізація
food systems
scarce nutrients
daily rations
cyclic rations
optimization
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків:ХДУХТ
Библиографическое описание: Оптимізація добових і циклових раціонів для систем харчування лікувальної дії / О.І. Черевко, Ж.А. Крутовий, Г.В. Запаренко, І.М. Павлюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2016. – Вип.1 (23). – С. 275-284.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (23)
Краткий осмотр (реферат): На базі раціонів одноразового споживання розроблено вдосконалений алгоритм проектування добових раціонів харчування, що максимізують забезпечення добових потреб у нутрієнтах; раціонів, які входять до циклових раціонів довготривалих систем харчування лікувальної дії
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/702
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 23. - 2016 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec4-t-2016-1-1.pdf165,95 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.