Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/703
Title: Вплив паропроникності кишкових оболонок на кількісні характеристики технології варених ковбас
Authors: Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Гринченко, Наталія Геннадіївна
Островерх, Ірина Станіславівна
Keywords: кишкові оболонки
варені ковбаси
паропроникність
вихід
кількісні характеристики
gut casings
cooked sausages
vapor permeability
outcome
quantitative characteristics
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Вплив паропроникності кишкових оболонок на кількісні характеристики технології варених ковбас / В.М. Онищенко, В.А. Большакова, Н.Г. Гринченко, І.С. Островерх // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - C.297-304.
Abstract: Установлено закономірності зміни виходу варених ковбас залежно від паропроникності кишкових оболонок та кількості доданої води під час кутерування. Доведено, що збереження раціонально доданої води за рахунок заданої проникності знизить імовірність утворення дефектів структури, що виникають унаслідок недостатньої кількості розчинного білка в безперервній фазі й можуть бути викликані зайве доданою водою.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/703
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 20. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
33.pdf274,99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.