Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/703
Название: Вплив паропроникності кишкових оболонок на кількісні характеристики технології варених ковбас
Авторы: Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Гринченко, Наталія Геннадіївна
Островерх, Ірина Станіславівна
Ключевые слова: кишкові оболонки
варені ковбаси
паропроникність
вихід
кількісні характеристики
gut casings
cooked sausages
vapor permeability
outcome
quantitative characteristics
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Вплив паропроникності кишкових оболонок на кількісні характеристики технології варених ковбас / В.М. Онищенко, В.А. Большакова, Н.Г. Гринченко, І.С. Островерх // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - C.297-304.
Краткий осмотр (реферат): Установлено закономірності зміни виходу варених ковбас залежно від паропроникності кишкових оболонок та кількості доданої води під час кутерування. Доведено, що збереження раціонально доданої води за рахунок заданої проникності знизить імовірність утворення дефектів структури, що виникають унаслідок недостатньої кількості розчинного білка в безперервній фазі й можуть бути викликані зайве доданою водою.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/703
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 20. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
33.pdf274,99 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.