Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/704
Название: Сумісне використання R-функцій і проекційного методу в задачах теорії сушіння
Авторы: Погожих, Микола Іванович
Синєкоп, Микола Сергійович
Пак, Андрій Олегович
Чеканов, Микола Анатолійович
Ключевые слова: сушіння харчової сировини
тепломасообмін
R-функції
проекційний метод
система диференціальних рівнянь
heat and mass transfer
food raw materials drying
R-functions
projection method
differential equation system
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків:ХДУХТ
Библиографическое описание: Сумісне використання R-функцій і проекційного методу в задачах теорії сушіння / М.І. Погожих, М.С. Синєкоп, А.О. Пак, М.А. Чеканов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків.: ХДУХТ, 2016. – Вип.1 (23). – С. 284-293.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (23)
Краткий осмотр (реферат): Запропоновано метод дослідження процесів тепломасообміну в капілярно-пористих тілах складної форми, який базується на застосуванні проекційного методу у формі Бубнова–Гальоркіна та конструктивних засобів теорії R-функцій. Побудована структура розв’язку дозволяє точно враховувати геометричну форму тіла та межові умови. Запропонована структурна модель дозволяє проводити числові експерименти з метою підвищення ефективності інтенсифікації процесів сушіння харчової сировини
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/704
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 23. - 2016 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec4-t-2016-1-2.pdf163,61 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.