Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/706
Название: Показник наближення білка у виробі або раціоні харчування до стандартного
Авторы: Крутовий, Жорж Андрійович
Ключевые слова: раціони харчування
вироби
узагальнена біологічна цінність білка
показник наближення до стандартного білка
diets
products
the generalized biological value of protein
index of protein approximation to standard
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Крутовий Ж.А. Показник наближення білка у виробі або раціоні харчування до стандартного / Ж.А. Крутовий // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - C.315-322.
Краткий осмотр (реферат): Сформульовано концепцію узагальненої біологічної цінності білка у виробах і раціонах харчування. Запропоновано показник, який є кількісною мірою наближення визначеного білка до стандартного («ідеального»).
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/706
Располагается в коллекциях:Вип. 20. - 2014 (тех.)
Вип. 20. - 2014 (тех.)
Вип. 20. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
35.pdf429,49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.