Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/712
Название: Інноваційний спосіб отримання майонезу
Авторы: Постнов, Геннадій Михайлович
Червоний, Віталій Миколайович
Василенко, Віталій Юрійович
Ключевые слова: виробництво
спосіб
майонез
ультразвук
дисперсність
manufacturing
process
mayonnaise
ultrasound
dispersion
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Постнов Г.М. Інноваційний спосіб отримання майонезу / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, В. Ю. Василенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C.147-152.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто спосіб отримання майонезу за допомогою ультразвуку. За показником дисперсності отриманий продукт не поступається тим, що приготовлені за традиційними технологіями. Реалізація цього способу дозволить підвищити якість готового продукту за рахунок використання ультразвукової обробки, знизити його собівартість, інтенсифікувати технологічний процес за рахунок одночасного поєднання процесів гомогенізації та емульгування
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/712
ISSN: 2312-3990
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
20.pdf215,26 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.