Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/715
Название: Формування органолептичних показників маршмелоу з рослинними добавками з троянди
Авторы: Артамонова, Майя Володимирівна
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Ключевые слова: кріас-порошок
суданська троянда
ефіроолійна троянда
екстракт
маршмелоу
число аромату
Kryhas powder
Sudanese rose
Rose gallica
extract
marshmallow
aroma number
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Артамонова М.В. Формування органолептичних показників маршмелоу з рослинними добавками з троянди / М.В. Артамонова, І.С. Пілюгіна, Т.О. Кузнецова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - C.323-330.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(20)
Краткий осмотр (реферат): Проаналізовано сучасні підходи до формування органолептичних показників маршмелоу. Розроблено схеми екстрагування дрібнодисперсної ефіроолійної троянди та кріас-порошку із суданської троянди. Установлено діапазон раціональних концентрацій екстрактів ефіроолійної троянди та кріас-порошку із суданської троянди для одержання маршмелоу. Визначено органолептичні показники та число аромату нових видів маршмелоу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/715
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 20. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
36.pdf310,46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.