Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/716
Title: Дослідження кріоскопічних властивостей культивованих грибів
Authors: Одарченко, Дмитро Миколайович
Keywords: кріоскопічні властивості
культивовані гриби
заморожування
ідентифікація
cryoscopic properties
cultivated mushrooms
freezing
identification
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Одарченко Д.М. Дослідження кріоскопічних властивостей культивованих грибів / Д.М. Одарченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства та торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - C.331-336.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(20)
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(20)
Abstract: Досліджено основні теплофізичні властивості фаз, виділених із культивованих грибів: гливи звичайної, печериць і шиїтаке. За допомогою низькотемпературного калориметра встановлено діапазони температур кристалізації, кількість вимороженої вологи й середню молярну масу розчинених речовин у досліджуваних зразках. Отримані дані можуть використовуватися під час ідентифікації грибної сировини.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/716
ISSN: 2312-3990
2312-3990
Appears in Collections:Вип. 20. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
37.pdf229,57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.