Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/716
Название: Дослідження кріоскопічних властивостей культивованих грибів
Авторы: Одарченко, Дмитро Миколайович
Ключевые слова: кріоскопічні властивості
культивовані гриби
заморожування
ідентифікація
cryoscopic properties
cultivated mushrooms
freezing
identification
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Одарченко Д.М. Дослідження кріоскопічних властивостей культивованих грибів / Д.М. Одарченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства та торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - C.331-336.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(20)
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(20)
Краткий осмотр (реферат): Досліджено основні теплофізичні властивості фаз, виділених із культивованих грибів: гливи звичайної, печериць і шиїтаке. За допомогою низькотемпературного калориметра встановлено діапазони температур кристалізації, кількість вимороженої вологи й середню молярну масу розчинених речовин у досліджуваних зразках. Отримані дані можуть використовуватися під час ідентифікації грибної сировини.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/716
ISSN: 2312-3990
2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 20. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
37.pdf229,57 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.