Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/717
Title: Вивчення окисної стабільності емульгаторів ацилгліцеринної природи
Authors: Мурликіна, Наталя Віталіївна
Keywords: емульгатори ацилгліцеринної природи
ультрафіолетова (УФ) спектроскопія
соняшникова олія
окисна стабільність
emulsifiers of acylglycerine origin
sunflower oil
ultraviolet (UV) spectroscopy
oxidizing ability
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Мурликіна Н.В. Вивчення окисної стабільності емульгаторів ацилгліцеринної природи / Н.В. Мурликіна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - C.337-346.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(20)
Abstract: Результатами спектроскопічних досліджень доведено спроможність емульгаторів ацилгліцеринної природи, одержаних за м’яких умов із соняшникової олії, стабілізувати окисну деструкцію ліпідів, а також доцільність їх використання як ідеально сумісного з ліпідами та абсолютно безпечного інгредієнта для стабілізації якості жирів і жировмісних продуктів.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/717
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 20. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
38.pdf316,51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.