Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/719
Title: Формування низькомолекулярних антиоксидантів пасльонових плодів залежно від гідротермічних умов
Authors: Прісс, Олеся Петрівна
Keywords: томати
перець
температура
опади
аскорбінова кислота
фенольні речовини
каротиноїди
цукри
tomatoes
peppers
temperature
rainfall
ascorbic acid
phenols
carotenoids
sugars
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Прісс О.П. Формування низькомолекулярних антиоксидантів пасльонових плодів залежно від гідротермічних умов / О.П. Прісс // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - C.347-357.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(20)
Abstract: Досліджено вплив температури та опадів на формування комплексу низькомолекулярних антиоксидантів плодів перцю гібрида Нікіта та томата сорту Новачок. Установлено, що визначальний вплив на формування комплексу антиоксидантів має сума активних температур періоду формування та дозрівання плодів, де коефіцієнт кореляції залежно від показника становить від –0,57 до 0,75.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/719
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 20. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
39.pdf582,63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.