Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/720
Title: Динаміка фенольних речовин під час зберігання зелені петрушки за умови впливу антиоксидантів
Authors: Прісс, Олеся Петрівна
Кулик, Аліна Степанівна
Keywords: зберігання
петрушка
гідрогель
антиоксиданти
фенольні речовини
поліфенолоксидаза
іонол
хлорофіліпт
storage
parsley
hydrogel
antioxidants
phenolic substances
polyphenoloxidase
ionol
chlorofilipt
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Прісс О.П. Динаміка фенольних речовин під час зберігання зелені петрушки за умови впливу антиоксидантів / О.П. Прісс, А.С. Кулик // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - C.357-364.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(20)
Abstract: Досліджено динаміку фенольних речовин зелені петрушки під час зберігання. Установлено, що використання живильного середовища з додаванням антиоксидантів дозволяє стабілізувати вміст поліфенолів і відсунути їх розпад на пізніший термін. Між вмістом фенольних речовин та активністю поліфенолоксидази під час зберігання петрушки встановлено зворотний кореляційний зв’язок r = –0,63…–0,93.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/720
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 20. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
40.pdf367,46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.