Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/720
Название: Динаміка фенольних речовин під час зберігання зелені петрушки за умови впливу антиоксидантів
Авторы: Прісс, Олеся Петрівна
Кулик, Аліна Степанівна
Ключевые слова: зберігання
петрушка
гідрогель
антиоксиданти
фенольні речовини
поліфенолоксидаза
іонол
хлорофіліпт
storage
parsley
hydrogel
antioxidants
phenolic substances
polyphenoloxidase
ionol
chlorofilipt
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Прісс О.П. Динаміка фенольних речовин під час зберігання зелені петрушки за умови впливу антиоксидантів / О.П. Прісс, А.С. Кулик // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - C.357-364.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(20)
Краткий осмотр (реферат): Досліджено динаміку фенольних речовин зелені петрушки під час зберігання. Установлено, що використання живильного середовища з додаванням антиоксидантів дозволяє стабілізувати вміст поліфенолів і відсунути їх розпад на пізніший термін. Між вмістом фенольних речовин та активністю поліфенолоксидази під час зберігання петрушки встановлено зворотний кореляційний зв’язок r = –0,63…–0,93.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/720
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 20. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
40.pdf367,46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.