Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/721
Title: Збивні кондитерські вироби з подовженим терміном зберігання
Authors: Шаповалова, Наталія Петрівна
Рудавська, Марія Володимирівна
Keywords: активна вода
гігроскопічна вологість
гідроколоїди
збивні кондитерські вироби
зефір
лукум
ламідан
цикорлакт
active water
the hygroscopic moisture content
hydrocolloids
the whipped pastry
marshmallow
whipped Turkish delight
Lamidan
Cichorlact
Issue Date: 2016
Publisher: Харків:ХДУХТ
Citation: Шаповалова, Н.П. Збивні кондитерські вироби з подовженим терміном зберігання / Н.П. Шаповалова, М.В. Рудавська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2016. – Вип.1 (23). – С. 310-323.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (23)
Abstract: Досліджено вплив внесених дієтичних добавок ламідану та цикорлакту на подовження гарантованого терміну зберігання збивних кондитерських виробів – зефіру та збивного лукуму, а також зміни їх якості в процесі зберігання. Наведено результати дослідження сорбційних характеристик розроблених збивних кондитерських виробів, показника активності води в них. Розглянуто особливості та методики визначення активності води в них. Аргументовано можливість подовження терміну зберігання збивних виробів шляхом одночасного використання в їхньому складі ламідану і цикорлакту
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/721
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 23. - 2016 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec4-t-2016-1-5.pdf809,5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.