Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/721
Название: Збивні кондитерські вироби з подовженим терміном зберігання
Авторы: Шаповалова, Наталія Петрівна
Рудавська, Марія Володимирівна
Ключевые слова: активна вода
гігроскопічна вологість
гідроколоїди
збивні кондитерські вироби
зефір
лукум
ламідан
цикорлакт
active water
the hygroscopic moisture content
hydrocolloids
the whipped pastry
marshmallow
whipped Turkish delight
Lamidan
Cichorlact
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків:ХДУХТ
Библиографическое описание: Шаповалова, Н.П. Збивні кондитерські вироби з подовженим терміном зберігання / Н.П. Шаповалова, М.В. Рудавська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2016. – Вип.1 (23). – С. 310-323.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (23)
Краткий осмотр (реферат): Досліджено вплив внесених дієтичних добавок ламідану та цикорлакту на подовження гарантованого терміну зберігання збивних кондитерських виробів – зефіру та збивного лукуму, а також зміни їх якості в процесі зберігання. Наведено результати дослідження сорбційних характеристик розроблених збивних кондитерських виробів, показника активності води в них. Розглянуто особливості та методики визначення активності води в них. Аргументовано можливість подовження терміну зберігання збивних виробів шляхом одночасного використання в їхньому складі ламідану і цикорлакту
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/721
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 23. - 2016 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec4-t-2016-1-5.pdf809,5 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.