Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/728
Title: Прогнозування вмісту сухих речовин у плодах яблуні залежно від абіотичних чинників
Authors: Сердюк, Марина Єгорівна
Keywords: сухі речовини
прогнозування
модель
кореляція
сорт
яблука
температура
опади
вологість
dry matter
forecasting
model
correlation
variety
apples
temperature
precipitation
humidity
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Сердюк М.Є. Прогнозування вмісту сухих речовин у плодах яблуні залежно від абіотичних чинників / М.Є. Сердюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - C.365-375.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(20)
Abstract: Досліджено вплив абіотичних чинників на процес накопичення сухих речовин у плодах яблуні. Установлено, що найбільш впливовими погодними чинниками в умовах південно-степової підзони України є середньорічна сума активних температур і відносна вологість повітря. Розроблена багатофакторна модель дає можливість завчасно прогнозувати вміст сухих речовин у яблуках залежно від визначених чинників.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/728
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 20. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
41.pdf357,79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.