Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/728
Название: Прогнозування вмісту сухих речовин у плодах яблуні залежно від абіотичних чинників
Авторы: Сердюк, Марина Єгорівна
Ключевые слова: сухі речовини
прогнозування
модель
кореляція
сорт
яблука
температура
опади
вологість
dry matter
forecasting
model
correlation
variety
apples
temperature
precipitation
humidity
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Сердюк М.Є. Прогнозування вмісту сухих речовин у плодах яблуні залежно від абіотичних чинників / М.Є. Сердюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - C.365-375.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(20)
Краткий осмотр (реферат): Досліджено вплив абіотичних чинників на процес накопичення сухих речовин у плодах яблуні. Установлено, що найбільш впливовими погодними чинниками в умовах південно-степової підзони України є середньорічна сума активних температур і відносна вологість повітря. Розроблена багатофакторна модель дає можливість завчасно прогнозувати вміст сухих речовин у яблуках залежно від визначених чинників.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/728
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 20. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
41.pdf357,79 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.