Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/730
Название: Морозиво з козиного молока функціонального призначення
Авторы: Бондаренко, Тетяна Аркадіївна
Рижкова, Таїсія Миколаївна
Ключевые слова: молоко
морозиво
добавка
йод
еламін
milk
ice cream
supplement
iodine
elamine
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Бондаренко Т.А. Морозиво з козиного молока функціонального призначення / Т.А. Бондаренко, Т.М. Рижкова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - C.375-387.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(20)
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто питання щодо визначення оптимальної дози еламіну під час виробництва молочного морозива з козиного молока. Установлено, що під впливом оптимальної дози еламіну в кількості 1 мас.% відбувається збільшення кількості йоду порівняно з контрольним зразком на 143,8 мг%. Використання еламіну в технології морозива дозволяє одержувати продукціюз більш високими органолептичними властивостями, підвищеною біологічною цінністю, що позитивно впливає на якісні показники морозива в цілому.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/730
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 20. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
42.pdf457,39 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.