Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/730
Title: Морозиво з козиного молока функціонального призначення
Authors: Бондаренко, Тетяна Аркадіївна
Рижкова, Таїсія Миколаївна
Keywords: молоко
морозиво
добавка
йод
еламін
milk
ice cream
supplement
iodine
elamine
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Бондаренко Т.А. Морозиво з козиного молока функціонального призначення / Т.А. Бондаренко, Т.М. Рижкова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - C.375-387.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(20)
Abstract: Розглянуто питання щодо визначення оптимальної дози еламіну під час виробництва молочного морозива з козиного молока. Установлено, що під впливом оптимальної дози еламіну в кількості 1 мас.% відбувається збільшення кількості йоду порівняно з контрольним зразком на 143,8 мг%. Використання еламіну в технології морозива дозволяє одержувати продукціюз більш високими органолептичними властивостями, підвищеною біологічною цінністю, що позитивно впливає на якісні показники морозива в цілому.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/730
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 20. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
42.pdf457,39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.