Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/731
Название: Проблема пористості і якості харчових продуктів
Авторы: Захаренко, Віталій Олександрович
Гайдамаха, Лілія Андріївна
Ключевые слова: дисперсність
коефіцієнт варіації
однорідність пор
хлібобулочні вироби
диференціальна функція
розподілу пор за радіусами
коагуляційні,конденсаційні та кристалізаційні структури
dispersion
coefficient of variation
wares of bakeries
a differential function distributing of pores on radiuses
coagulative
condensations and krystalyzatsyonnye structures
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків:ХДУХТ
Библиографическое описание: Захаренко, В.О. Проблема пористості і якості харчових продуктів / В.О. Захаренко, Л.А. Гайдамаха // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків.: ХДУХТ, 2016. – Вип.1 (23). – С. 331-341.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (23)
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто найбільш поширені серед харчових продуктів типи дисперсних структур: коагуляційні, конденсаційні та кристалізаційні. Представлено загальний вигляд диференціальної функції розподілу пор за радіусами харчових продуктів. Форма кривої ДФР несиметрична, має максимум, що визначається в мікропоровій області. Розроблено новий пристрій для визначення загальної пористості хлібобулочних виробів, який відрізняється від приладу Журавльова тим, що дозволяє визначати дійсну густину виробу. Запропоновано визначати ступінь однорідності пор у хлібобулочних виробах за допомогою коефіцієнта варіації, тобто об’єктивно
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/731
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 23. - 2016 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec5-t-2016-1-1.pdf368,06 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.