Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/731
Title: Проблема пористості і якості харчових продуктів
Authors: Захаренко, Віталій Олександрович
Гайдамаха, Лілія Андріївна
Keywords: дисперсність
коефіцієнт варіації
однорідність пор
хлібобулочні вироби
диференціальна функція
розподіл пор за радіусами
кристалізаційні структури
dispersion
coefficient of variation
wares of bakeries
a differential function distributing of pores on radiuses
coagulative
condensations and krystalyzatsyonnye structures
Issue Date: 2016
Publisher: Харків:ХДУХТ
Citation: Захаренко, В.О. Проблема пористості і якості харчових продуктів / В.О. Захаренко, Л.А. Гайдамаха // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків.: ХДУХТ, 2016. – Вип.1 (23). – С. 331-341.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (23)
Abstract: Розглянуто найбільш поширені серед харчових продуктів типи дисперсних структур: коагуляційні, конденсаційні та кристалізаційні. Представлено загальний вигляд диференціальної функції розподілу пор за радіусами харчових продуктів. Форма кривої ДФР несиметрична, має максимум, що визначається в мікропоровій області. Розроблено новий пристрій для визначення загальної пористості хлібобулочних виробів, який відрізняється від приладу Журавльова тим, що дозволяє визначати дійсну густину виробу. Запропоновано визначати ступінь однорідності пор у хлібобулочних виробах за допомогою коефіцієнта варіації, тобто об’єктивно
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/731
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 23. - 2016 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec5-t-2016-1-1.pdf368,06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.