Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/732
Title: Визначення структурно-механічних характеристик харчових продуктів
Authors: Чеканов, Микола Анатолійович
Запаренко, Ганна Володимирівна
Лисюк, Галина Михайлівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Гейко, Тетяна Сергіївна
Keywords: структурно-механічні характеристики
показники сили та граничного напруження різання
rheological characteristics
indexes of power and critical cutting stress
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Визначення структурно-механічних характеристик харчових продуктів / М.А. Чеканов, Г.В. Запаренко, Г.М. Лисюк та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - C.387-396.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(20)
Abstract: Розглянуто устаткування для визначення основних структурно-механічних характеристик харчових продуктів, його переваги та недоліки. Розроблено методику та запропоновано установку для визначення сили та граничного напруження різання, упровадження якої дозволяє скоротити процес отримання експериментальних даних, збільшити їх точність і дискретність.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/732
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 20. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
43.pdf299,15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.