Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/732
Название: Визначення структурно-механічних характеристик харчових продуктів
Авторы: Чеканов, Микола Анатолійович
Запаренко, Ганна Володимирівна
Лисюк, Галина Михайлівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Гейко, Тетяна Сергіївна
Ключевые слова: структурно-механічні характеристики
показники сили та граничного напруження різання
rheological characteristics
indexes of power and critical cutting stress
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Визначення структурно-механічних характеристик харчових продуктів / М.А. Чеканов, Г.В. Запаренко, Г.М. Лисюк та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - C.387-396.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(20)
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто устаткування для визначення основних структурно-механічних характеристик харчових продуктів, його переваги та недоліки. Розроблено методику та запропоновано установку для визначення сили та граничного напруження різання, упровадження якої дозволяє скоротити процес отримання експериментальних даних, збільшити їх точність і дискретність.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/732
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 20. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
43.pdf299,15 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.