Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/749
Название: Збагачення рідкого мила токоферолом та відлущуючими речовинами
Авторы: Доманова, Олена Володимирівна
Ванчина, Тетяна Костянтинівна
Ключевые слова: споживчі властивості
асортиментна група
рідке мило
скраб
вітамін Е
soft soap
scrub
apricot kernels
tocopherol
essential oil
assortment
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Доманова О.В. Збагачення рідкого мила токоферолом та відлущуючими речовинами / О.В. Доманова, Т.К. Ванчина // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - C.423-430.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(20)
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто способи розширення асортиментної групи та поліпшення споживчих властивостей рідкого мила, яке було збагачене скрабом у вигляді кісточок абрикоса для відлущення відмерлих клітин та очищення шкіри. Запропоновано додавання вітаміну Е для пом’якшення дії скрабу, враховуючи щоденне використання рідкого мила.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/749
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 20. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
46.pdf251,32 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.