Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/752
Название: Організація внутрішнього (операційного) аудиту витрат на підприємствах ресторанного господарства
Авторы: Шеховцова, Дарія Дмитрівна
Ключевые слова: організація
операційний аудит
витрати
управлінський облік
ресторанне господарство
organization
operational audit
costs
managerial accounting
restaurant business
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків:ХДУХТ
Библиографическое описание: Шеховцова, Д.Д. Організація внутрішнього (операційного) аудиту витрат на підприємствах ресторанного господарства / Д.Д. Шеховцова // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2016. - Вип.1(23). - C.7-17.
Серия/номер: Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг; 1(23)
Краткий осмотр (реферат): Визначено необхідність організації внутрішнього (операційного) аудиту витрат на підприємствах ресторанного господарства, яка дозволить керівникам отримати впевненість у достовірності обліково-аналітичної інформації про витрати для прийняття управлінських рішень. Розкрито зміст основних організаційних регламентів операційного аудиту. Подано розширений перелік джерел отримання внутрішніх аудиторських доказів для проведення внутрішнього (операційного) аудиту витрат, а також класифікатор можливих порушень в управлінському обліку операційних витрат
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/752
ISSN: 2312-394X
Располагается в коллекциях:Вип. 23. - 2016 (ек.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
репоз.sec1-e-2016-1-1.pdf161,62 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.