Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/752
Title: Організація внутрішнього (операційного) аудиту витрат на підприємствах ресторанного господарства
Authors: Шеховцова, Дарія Дмитрівна
Keywords: організація
операційний аудит
витрати
управлінський облік
ресторанне господарство
organization
operational audit
costs
managerial accounting
restaurant business
Issue Date: 2016
Publisher: Харків:ХДУХТ
Citation: Шеховцова, Д.Д. Організація внутрішнього (операційного) аудиту витрат на підприємствах ресторанного господарства / Д.Д. Шеховцова // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2016. - Вип.1(23). - C.7-17.
Series/Report no.: Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг; 1(23)
Abstract: Визначено необхідність організації внутрішнього (операційного) аудиту витрат на підприємствах ресторанного господарства, яка дозволить керівникам отримати впевненість у достовірності обліково-аналітичної інформації про витрати для прийняття управлінських рішень. Розкрито зміст основних організаційних регламентів операційного аудиту. Подано розширений перелік джерел отримання внутрішніх аудиторських доказів для проведення внутрішнього (операційного) аудиту витрат, а також класифікатор можливих порушень в управлінському обліку операційних витрат
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/752
ISSN: 2312-394X
Appears in Collections:Вип. 23. - 2016 (ек.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
репоз.sec1-e-2016-1-1.pdf161,62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.