Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/778
Title: Нові високоефективні технології виробництва концентрованих продуктів із плодоовочевої сировини
Authors: Маяк, Віталій Іванович
Ляшенко, Богдан Віталійович
Маяк, Ольга Анатоліївна
Сардаров, Азіз Мурадович
Keywords: реологічні властивості
цукати
напої
конфітюр
концентрати
процеси
виробництво
rheological properties
candied fruits
drinks
jams
concentrates
processes
production
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Нові високоефективні технології виробництва концентрованих продуктів із плодоовочевої сировини / В.І. Маяк, О.А. Маяк, Б.В. Ляшенко, А.М. Сардаров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб.наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014.- Вип. 1(19). - C.160-167.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
Abstract: В статті викладено результати досліджень та запропоновано до впровадження нові високоефективні, маловідходні та енергозберігаючі технології концентрованих продуктів на основі плодоовочевої сировини: цукатів, пастоподібних концентратів напоїв, сухих конфітюрів і роздільних концентратів. Досліджено реологічні властивості розроблених концентрованих продуктів та процеси їх виробництва
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/778
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
22.pdf256,02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.