Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/778
Название: Нові високоефективні технології виробництва концентрованих продуктів із плодоовочевої сировини
Авторы: Маяк, Віталій Іванович
Ляшенко, Богдан Віталійович
Маяк, Ольга Анатоліївна
Сардаров, Азіз Мурадович
Ключевые слова: реологічні властивості
цукати
напої
конфітюри
концентрати
процеси
виробництво
rheological properties
candied fruits
drinks
jams
concentrates
processes
production
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Нові високоефективні технології виробництва концентрованих продуктів із плодоовочевої сировини / В.І. Маяк, О.А. Маяк, Б.В. Ляшенко, А.М. Сардаров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб.наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014.- Вип. 1(19). - C.160-167.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
Краткий осмотр (реферат): В статті викладено результати досліджень та запропоновано до впровадження нові високоефективні, маловідходні та енергозберігаючі технології концентрованих продуктів на основі плодоовочевої сировини: цукатів, пастоподібних концентратів напоїв, сухих конфітюрів і роздільних концентратів. Досліджено реологічні властивості розроблених концентрованих продуктів та процеси їх виробництва
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/778
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
22.pdf256,02 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.