Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/778
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМаяк, Віталій Іванович-
dc.contributor.authorЛяшенко, Богдан Віталійович-
dc.contributor.authorМаяк, Ольга Анатоліївна-
dc.contributor.authorСардаров, Азіз Мурадович-
dc.date.accessioned2016-11-04T07:27:21Z-
dc.date.available2016-11-04T07:27:21Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationНові високоефективні технології виробництва концентрованих продуктів із плодоовочевої сировини / В.І. Маяк, О.А. Маяк, Б.В. Ляшенко, А.М. Сардаров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб.наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014.- Вип. 1(19). - C.160-167.ru_RU
dc.identifier.issn2312-3990-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/778-
dc.description.abstractВ статті викладено результати досліджень та запропоновано до впровадження нові високоефективні, маловідходні та енергозберігаючі технології концентрованих продуктів на основі плодоовочевої сировини: цукатів, пастоподібних концентратів напоїв, сухих конфітюрів і роздільних концентратів. Досліджено реологічні властивості розроблених концентрованих продуктів та процеси їх виробництваru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)-
dc.subjectреологічні властивостіru_RU
dc.subjectцукатиru_RU
dc.subjectнапоїru_RU
dc.subjectконфітюрru_RU
dc.subjectконцентратиru_RU
dc.subjectпроцесиru_RU
dc.subjectвиробництвоru_RU
dc.subjectrheological propertiesru_RU
dc.subjectcandied fruitsru_RU
dc.subjectdrinksru_RU
dc.subjectjamsru_RU
dc.subjectconcentratesru_RU
dc.subjectprocessesru_RU
dc.subjectproductionru_RU
dc.titleНові високоефективні технології виробництва концентрованих продуктів із плодоовочевої сировиниru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
22.pdf256,02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.