Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/780
Title: Про створення індивідуальних систем управління харчуванням лікувального призначення
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Крутовий, Жорж Андрійович
Keywords: системи харчування
системи управління харчуванням
щільність кісткової тканини
nutrition systems
systems of managing nutrition
bone tissue density
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Черевко, О.І. Про створення індивідуальних систем управління харчуванням лікувального призначення / О.І. Черевко, Ж.А. Крутовий // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C.177-186
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
Abstract: Запропонована концепція створення індивідуальних систем управління харчуванням (ІСУХ) для лікування захворювань, що виникають на тлі дефіциту кальцію. ІСУХ у динаміці реалізує взаємодію медикаментозного лікування з індивідуальним науково обґрунтованим харчуванням пацієнта
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/780
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
24.pdf315,37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.