Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/780
Название: Про створення індивідуальних систем управління харчуванням лікувального призначення
Авторы: Черевко, Олександр Іванович
Крутовий, Жорж Андрійович
Ключевые слова: системи харчування
системи управління харчуванням
щільність кісткової тканини
nutrition systems
systems of managing nutrition
bone tissue density
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Черевко, О.І. Про створення індивідуальних систем управління харчуванням лікувального призначення / О.І. Черевко, Ж.А. Крутовий // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C.177-186
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
Краткий осмотр (реферат): Запропонована концепція створення індивідуальних систем управління харчуванням (ІСУХ) для лікування захворювань, що виникають на тлі дефіциту кальцію. ІСУХ у динаміці реалізує взаємодію медикаментозного лікування з індивідуальним науково обґрунтованим харчуванням пацієнта
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/780
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
24.pdf315,37 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.