Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/783
Название: | Формування нових поживних властивостей варених ковбас |
Авторы: | Головко, Микола Павлович Колесник, Тетяна Леонідівна Яковлєв, Ігор Олегович |
Ключевые слова: | остеопороз профілактика ковбаса рецептура кальцій фосфор фосфор співвідношення аскорбінат натрію показники osteoporosis prophylaxis sausage recipe calcium phosphorus vitamin D ratio sodium askorbinat indices |
Дата публикации: | 2014 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Головко, М.П. Формування нових поживних властивостей варених ковбас / М.П. Головко, Т.Л. Колесник, І.О. Яковлєв // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C.187-193 |
Серия/номер: | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19) |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто сировину й рецептуру вареної ковбаси, що збагачена на сполуки кальцію за рахунок напівфабрикату кісткового харчового. Проаналізовано наступні аспекти інгредієнтів, які включено до складу ковбаси: роль кальцію та його співвідношення з фосфором, вітаміну D, аскорбінової кислоти, що завдяки комплексній дії надають продукту властивості щодо зміцнювальної дії та профілактики остеопорозу |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/783 |
ISSN: | 2312-3990 |
Располагается в коллекциях: | Вип. 19. - 2014 (тех.) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
25.pdf | 213,9 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.