Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/783
Название: Формування нових поживних властивостей варених ковбас
Авторы: Головко, Микола Павлович
Колесник, Тетяна Леонідівна
Яковлєв, Ігор Олегович
Ключевые слова: остеопороз
профілактика
ковбаса
рецептура
кальцій
фосфор
фосфор
співвідношення
аскорбінат натрію
показники
osteoporosis
prophylaxis
sausage
recipe
calcium
phosphorus
vitamin D
ratio
sodium askorbinat
indices
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Головко, М.П. Формування нових поживних властивостей варених ковбас / М.П. Головко, Т.Л. Колесник, І.О. Яковлєв // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C.187-193
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто сировину й рецептуру вареної ковбаси, що збагачена на сполуки кальцію за рахунок напівфабрикату кісткового харчового. Проаналізовано наступні аспекти інгредієнтів, які включено до складу ковбаси: роль кальцію та його співвідношення з фосфором, вітаміну D, аскорбінової кислоти, що завдяки комплексній дії надають продукту властивості щодо зміцнювальної дії та профілактики остеопорозу
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/783
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
25.pdf213,9 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.