Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/785
Название: Дослідження впливу нетрадиційної сировини з оболонки гречки на властивості бісквіта
Авторы: Постнова, Ольга Миколаївна
Лисюк, Галина Михайлівна
Париш, Поліна Сергіївна
Ключевые слова: бісквіт
гречка
оболонка
тісто
вироби
biscuit
buckwheat
shell
doughofgood
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Постнова, О.М. Дослідження впливу нетрадиційної сировини з оболонки гречки на властивості бісквіта / О.М. Постнова, Г.М. Лисюк, П.С. Париш // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C.194-202.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
Краткий осмотр (реферат): Наведено дані про хімічний склад та властивості подрібненої сировини з оболонки гречки, обґрунтована перспективність використання її у технологіях масляного бісквіту та показано вплив цієї нетрадиційної рослинної сировини на якість тіста і готових виробів
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/785
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
26.pdf257,44 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.