Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/785
Title: Дослідження впливу нетрадиційної сировини з оболонки гречки на властивості бісквіта
Authors: Постнова, Ольга Миколаївна
Лисюк, Галина Михайлівна
Париш, Поліна Сергіївна
Keywords: бісквіт
гречка
оболонка
тісто
вироби
biscuit
buckwheat
shell
doughofgood
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Постнова, О.М. Дослідження впливу нетрадиційної сировини з оболонки гречки на властивості бісквіта / О.М. Постнова, Г.М. Лисюк, П.С. Париш // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C.194-202.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
Abstract: Наведено дані про хімічний склад та властивості подрібненої сировини з оболонки гречки, обґрунтована перспективність використання її у технологіях масляного бісквіту та показано вплив цієї нетрадиційної рослинної сировини на якість тіста і готових виробів
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/785
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
26.pdf257,44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.