Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/80
Title: Технологічні основи машинобудування. У 2-х ч. Ч.1. Теоретичні основи технології машинобудування. Навч. посібник.
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, Ірина Володимирівна
Ляшенко, Богдан Віталійович
Keywords: машинобудавання
деталі машин
обладнання харчових виробництв
технологічні процеси
Issue Date: 2005
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Технологічні основи машинобудування. У 2-х ч.: Навч. посібник. Ч.1. Теоретичні основи технології машинобудування / О.І. Черевко, В.М. Михайлов, І.В. Бабкіна та ін. – Харків: ХДУХТ, 2005. – 82с.: іл.; табл. – Бібліогр.: 4 назв. – ISBN 966-7885-90-9.
Abstract: У посібнику викладено основні теоретичні положення технології машинобудування. Розглянуто поняття про виробничий і технологічний процеси, точність і якість поверхонь заготовок і деталей, їх бази та базування. Наведено матеріал з розробки технологічних процесів обробки деталей з урахуванням типу і серійності виробництва, вибору необхідного ріжучого і вимірювального інструменту, вибору заготовки і раціональних режимів різання, визначенню припусків, технологічних розмірів і технічної норми часу обробки. Розглянуте питання є підґрунтям для вивчення спеціальних розділів дисципліни “Технологічні основи машинобудування”, в яких розглядаються методи механічної обробки поверхонь деталей машин, комплексної технології механічної обробки типових деталей машин, технології складальних процесів. Посібник розраховано на студентів, які навчаються за спеціальністю 7.090221 “Обладнання харчових та переробних виробництв” під час вивчення дисципліни “Технологічні основи машинобудування”.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/80
ISBN: 966-7885-90-9
Appears in Collections:Монографії, навчальні посібники (КПААХВ) 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ек. (ро-35) Навч. посіб. ТОМ ч.1.pdf558,65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.