Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/813
Название: Удосконалення діяльності підприємств індустрії гостинності в умовах їх інноваційно-технологічного розвитку
Авторы: Давидова, Оксана Юріївна
Ключевые слова: інновації
інноваційний розвиток
технології
заклади готельно-ресторанного господарства
конкурентні переваги
innovations
innovative development
technologies
establishments of hotel and restaurant economy
competitive advantages
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Давидова, О.Ю. Удосконалення діяльності підприємств індустрії гостинності в умовах їх інноваційно-технологічного розвитку / О.Ю. Давидова // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип.1(21). - C.241 - 256.
Серия/номер: Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг; 1(21)
Краткий осмотр (реферат): Розкрито поняття інновацій, інноваційної діяльності, інноваційного розвитку. Доведено актуальність упровадження на підприємствах індустрії гостинності інноваційних технологій. Запропоновано систематизацію основних напрямів інноваційної діяльності за масштабами їхніх змін. Наведені концептуальні напрями інноваційної діяльності у сфері готельного та ресторанного господарств, шляхи їх реалізації. Доведено, що розробка і впровадження інновацій забезпечують підприємству готельно-ресторанної галузі конкурентні переваги
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/813
ISSN: 2312-394X
Располагается в коллекциях:Вип. 21. - 2015 (ек.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec4-e-2015-1-4.pdf319,33 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.